Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 9η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΦΝΗΣ


Με μεγάλη επιτυχία, παρόλο τον άσχημο καιρό, ολοκληρώθηκε η 9η Λαμπαδηδρομία στην περιοχή μας, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011.
Εμείς οι δύο Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης και του 1ου Γυμνασίου Δάφνης , από την περσινή χρονιά, προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε γονείς και παιδιά  για τον εθελοντισμό της αιμοδοσίας.

Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Δάφνης , διοργάνωσε την 1η Αιμοδοσία Αγάπης σε συνεργασία με το Αγλαΐα Κυριακού, που είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξουμε Τράπεζα αίματος για τα παιδιά μας και τους γονείς του σχολείου μας.

 Έτσι ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Σύλλογο του 1ου Γυμνασίου Δάφνης υπό την αιγίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α, απουσία όλης της Δημοτικής Αρχής διοργάνωσε, αυτη την λαμπαδηδρομίας αγάπης.

Η αφετερία της φλόγας έγινε στην πλατεία Δημαρχείου της Δάφνης, περνόντας απο τις οδούς Αγίας Βαρβάρας, Αρκαδίου, Εθνάρχη Μακαρίου, Μπουμπουλίνας κατέλειξε στο 1ο Γυμνάσιο Δάφνης.


 Τα παιδιά μας και πολύ κόσμος ακόμα και τμήμα της ομάδας μπάσκετ του Αμύντα Δάφνης-Υμμητού συμμετείχαν με περίσια χαρά.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε για την διευθύντρια μας κα. Μπιζούμη Αντωνία, ή οποία παρέλαβε την φλόγα για να την μεταφέρει στους υπόλοιπους λαμπαδηδρόμους. 


Την φλόγα της αγάπης την μετέφερε σαν τελικός αποδέκτης ο Γυμνασιάρχης του 1ο Γυμνασίου κ. Τζόκας Ηρακλής, όπου παρουσία όλων των λαμπαδηδρόμων και της κα. Φράγκου Σοφίας ώς μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α, άναψε τον βωμό της αγάπης.



Έπειτα ακολούθησαν σύντομες ομιλίες με έμφαση στο νόημα του εθελοντή αιμοδότη.


Η εκδήλωση έκλεισε με αγώνες μπάσκετ, που έλαβαν μέρος όλα τα παιδιά, και με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα και πιο πολλοί.

Ένα μικρό απόσπασμα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου